Yvette Leur

De beste manier om mijn fotografie te omschrijven is Portret Fotograaf, Creatief Concept, Fine Art of beelden kunstenaar.

Ik ben Yvette Leur en woon in Amersfoort.

Altijd enthousiast en vol creatieve, romantische en leuke ideeën, werk ik graag met kinderen, tieners en volwassenen om mijn concepten vorm te geven.

De persoonlijke uitdaging blijft om de persoon zo neer te zetten dat ze zichzelf bijna niet herkennen door onder andere gebruik te maken van make-up en styling. Of juist de opmerken, “Ja echt zoals hij/zij is.” Net dat ene moment, de juiste blik, een verhaaltje vertellen in een klik, daar ga ik voor.

Muziek, kunst, theater, film en fotografie hebben mij altijd enorm geïnspireerd. Daar haal ik ook veel van mijn inspiratie uit.

Mijn fotografische werk wordt vaak omschreven als zacht, naturel, puur,  romantisch en gebonden aan een bepaald tijdspad. Vervlogen tijden spreken me ook erg aan. Ook werk ik veel met kleur en contrast. De inspiratie hierachter is vaak het werk van designers, make-up artiesten, fotografen en kunstenaars.

Veel van mijn concepten werk ik volledig zelf uit. Van make-up, tot haar, tot kleding, set bouwen, ik probeer meestal zoveel mogelijk zelf te doen.

Voor belichting gebruik ik daglicht en studiolicht.

Je kan Yvette inhuren voor de volgende diensten: