Diensten

fotografie

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan fotografie. Van sprekende portret fotografie voor je profiel of persbericht tot een sfeervolle portretsessie voor aan de muur of als kado

vormgeving

Naast de vormgeving van Vlam Magazine, is Dracorubio ook in te zetten voor al je vormgeving ideeën. Beeld en tekst samenbrengen tot een mooi geheel.

retoucheren & beeldbewerken

Ook voor het bewerken van een foto kun je bij Foort Studio terecht.  Een portret realistisch bijwerken om je er goed en natuurlijk uit te laten zien, of je portret of beeld volledig laten bewerken tot een kunstwerk.

workshops

In de studio is ruimte en ervaring om te leren van professionals. Van studio fotografie, modellen aansturen, photoshop, styling en make-up.

styling

Er is in de studio een uitgebreide collectie kledingstukken aanwezig die kunnen worden verhuurd om het totaalbeeld compleet te maken.

make up & visagie

Foort Studio heeft contact met een aantal zeer veelzijdige en kundige make-up artiesten en haarstylisten. Deze kunnen we zo nodig benaderen. ook Yvette is in te huren als visagiste.

verhuur

Met ruim 200m2 oppervlakte is elk project te verwezenlijken. Naast onze eigen projecten stellen we de ruimte ook beschikbaar voor externe partijen voor een schappelijk huurprijs. Maak snel een afspraak via ons contactformulier.

webinars

In de studio hebben we een online presentatieset beschikbaar met een camera, goede belichting, stabiel internet. Voor al je online webinars, workshops en presentaties.

kun je niet vinden wat je zoekt, stel je vraag gerust aan ons via ons contactformulier